Algemeen

De praktijk van Ellie Van Vreckem startte in 1990 en heeft als doelgroep patiënten met depressies, angststoornissen, eet- en gewichtsstoornissen, rouwverwerking-, relatie-, seksuele problemen e.d.. Zowel adolescenten als ouders worden begeleid bij levens- en relatieproblemen en jongeren ( vanaf +/- 12 j.) bij studie-, angst- en/of gedragsproblemen.

Ellie Van Vreckem( ° 16-06-1949) was jarenlang werkzaam als groeps-,individuele-, en gezinspsychotherapeute in het UZ Leuven Campus Kortenberg en specialiseerde zich in de behandeling van eetstoornissen.

In haar privé praktijk stelt ze haar jarenlange ervaring ten dienste van haar patiënten en richt ze zich eveneens tot een bredere groep van mensen met psychologische en psychosomatische problemen. De samenwerking met huisartsen is voor haar belangrijk. Men kan terecht voor individuele-, relatie-, en gezinstherapie.

Meer informatie over Ellie Van Vreckem kan u vinden via de link onder mijn naam.

Praktische informatie

Je kan zowel telefonisch als per mail een afspraak maken. Telefonisch lijkt me handiger om ons beider agenda’s te kunnen samenleggen: 02 759 87 67.

e-mailadres: devachtvanvreckem@skynet.be

Adres van de praktijk

De praktijk is gelegen in Everberg bij Kortenberg, tussen Brussel en Leuven. Een routebeschrijving en plannetje vind je via link wegbeschrijving.

Vinkenlaan 43
3078 Everberg